Hoe werkt de AQwaVit® Water Vitaliser? 2017-02-23T11:19:23+00:00

Hoe werkt de AQwaVit® Water Vitaliser?

Het geheugen van water

Water heeft een geheugen en bevat energetische informatie. Dr. Masaru Emoto heeft met zijn foto’s van waterkristallen aangetoond hoe de structuur van water reageert op positieve en negatieve invloeden. Energetische vervuiling laat sporen na in het water die nadelig zijn voor de gebruiker. De AQwaVit® Water Vitaliser verwijdert oude energetische afdrukken uit het water en vitaliseert het. Dit gevitaliseerd water bevordert gezondheid, rust en harmonie.

Masaru Emoto foto waterkristallen

Water vitaliseren en informeren

De AQwaVit® Water Vitaliser bestaat uit een voeding, een stuureenheid en een inductiespoel . De stuureenheid genereert een specifiek laagfrequent elektromagnetisch signaal. De inductiespoel die op de waterleiding geplaatst wordt, zet dit signaal om in een elektromagnetisch veld dat in het water geïnduceerd wordt. Door dit veld neemt de spanning op en tussen de watermoleculen toe, waardoor de moleculen zich herstructureren. Hun clusterstructuur breekt af en de oude energetische informatie lost zich op. Het water is gevitaliseerd.

Tegelijkertijd worden energetische codes (informatie en trillingen) aan het water toegevoegd die het zelfhelend vermogen van mens, dier en plant stimuleren.

AQwaVit Water Vitaliser onderdelen